Een boek samengesteld door:Dr. Richard Bèliveau en Dr. Denis Gingras, onderzoekers verbonden aan de universteit van Québec en het Sainte-Justine ziekenhuis in Montreal; met als onderwerp: wat kun je doen om kanker te voorkomen en genezen.....
Titel: Eten tegen Kanker.
Ik heb dit boek gelezen en raad het iedereen aan, ook als je niet getroffen bent.
Het geeft je adviezen over hoe je met aanvullingen en bewuste keuzes met voeding veel kunt toevoegen in de strijd tegen kankercellen.
Een klein en simpel voorbeeld:
Tomaten zijn rijk aan lycopeen, deze stof komt in flinke dosis vrij bij het maken van tomatensaus ( juist, voor bij de pasta), gecombineerd met veel knoflook, olijfolie en een prutteltijd van minimaal 2 uur zorgt dit voor het maximaal vrijkomen van deze stof ; en geven de heren aan dat bij tweemaal per week nuttigen van deze tomatensaus, je de kans vermindert op het krijgen van prostaat kanker met 25%! En wie lust er nu geen tomatensaus.
Wil het boek zelf bestellen, dan is dit het ISBN nummer: 978 90 215 8185-9
Ik wil jullie onderstaande vast meegeven:
Knoflook
spruitjes
uien
Rode wijn
Pure Chocolade
Deze voedingsmiddelen lijken toch niet op strenge dieet voorschriften, toch?